loading please wait..

De beste autoveren

Bent u op zoek naar autoveren? Dan bent u bij ons het aan het juiste adres. Wij zijn dé verenproducent van Nederland. Wat voor autoveren u ook nodig heeft, wij leveren het. Van raceveren tot 4wd veren en vervangingsveren. De beste kwaliteit autoveer bestelt u bij VIOD.

Over VIOD
VIOD is al meer dan zestig jaar specialist op het gebied van autoveren. Wij zijn een modern bedrijf met een toonaangevende positie in zowel binnen- als buitenland. Wij leggen ons toe op het ontwikkelen en produceren van een breed en uniek verenprogramma. Met onze geavanceerde, volautomatische machines zorgen wij voor hoogwaardige kwaliteit autoveren en industriële veren.

Maatwerk
Elke order voor autoveren pakken wij anders op, bij veren is er namelijk nauwelijks sprake van standaardproducten. Kleine verschillen in een autoveer zorgen al voor duidelijk ander gedrag. Daarom werken wij vooral aan maatoplossingen.

Waarom VIOD?
Voor hoogwaardige autoveren voor onder andere race en rally kiest u voor VIOD:

  • Meer dan zestig jaar ervaring
  • Toonaangevend verenproducent
  • Modern, geavanceerd machinepark

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autoveren bij VIOD? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of email naar info@viodveren.nl.

TOEPASSINGEN

Contact

Adres

Verenfabriek VIOD B.V.
Keulschevaart 22,
3621 MX Breukelen/ Holland
E-mail: info@viodveren.nl

Contactformulier

Kaart

kaart viod veren