loading please wait..

Hoogwaardige autovering

U zoekt goede autoveringen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. VIOD is de specialist op het gebied van autovering en produceert een breed scala aan autoveringen. Wat voor autoveren u ook nodig heeft, bij VIOD zit u altijd goed.

Wie wij zijn
Wij zijn de verenspecialist bij uitstek. Al vanaf 1950 produceren wij de beste autoveringen. Kwaliteit staat daarbij voorop. Vandaar dat wij NEN-ISO 9001 gecertificeerd zijn. Met onze klantspecifieke aanpak kunt u er zeker van zijn dat wij de autovering leveren die voldoet aan uw eisen en wensen.

Toonaangevend specialist
Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij zowel nationaal als internationaal een toonaangevende specialist als het gaat om autovering. Zo produceren wij voor zowel race als rally, zoals Dakar en DTM-racing. Maar ook voor de gewone auto kunt u bij ons terecht. En daarom kiest u voor ons:

  • NEN-ISO 9001 gecertificeerd
  • Producent sinds 1950
  • Nationaal en internationaal toonaangevend

Contact
Ook voor u maken wij de juiste autovering. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar. Maak gebruik van het contactformulier of email naar info@viodveren.nl.

TOEPASSINGEN

Contact

Adres

Verenfabriek VIOD B.V.
Keulschevaart 22,
3621 MX Breukelen/ Holland
E-mail: info@viodveren.nl

Contactformulier

Kaart

kaart viod veren