loading please wait..

Spiraalveer nodig - ga naar VIOD

Heeft u een spiraalveer nodig voor uw auto of die van uw klant? Bij VIOD, dé specialist in autoveren, bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Het vinden van de juiste spiraalveer voor de auto is heel eenvoudig. Onze vakkundige medewerkers staan namelijk altijd paraat om u te voorzien van de juiste informatie.

Deskundig advies

Een algemeen advies is om de spiraalveren altijd per twee te vervangen. Allereerst is dit beter voor de wegligging van de auto. En stel dat u ervoor kiest om de andere spiraalveer niet te vervangen, dan is de kans groot dat deze spiraalveer op korte termijn toch stuk gaat. Wanneer u de veren per twee vervangt, voorkomt u dus dubbel werk.

VIOD – de oplossingsgerichte partner

Heeft u problemen met de auto en wenst u advies op maat? Bij VIOD gaan we geen uitdaging uit de weg. Dankzij onze ruime ervaring, wij draaien al meer dan 60 jaar mee, in combinatie met ons geavanceerde machinepark hebben wij voor elke situatie een passende spiraalveer.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de benodigde spiraalveer? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@viodveren.nl.

TOEPASSINGEN

Contact

Adres

Verenfabriek VIOD B.V.
Keulschevaart 22,
3621 MX Breukelen/ Holland
E-mail: info@viodveren.nl

Contactformulier

Kaart

kaart viod veren