VIOD: YOUR PARTNER IN SPRINGS. OOK TIJDENS DEZE MOEILIJKE TIJDEN.

September 9, 2020
Er zijn bij de VIOD 2 nieuwe vacatures beschikbaar. Kijk op de de vacatures pagina voor mee info.


Maart 23, 2020
Velen van u hebben ons vragen gesteld over de continuïteit van onze activiteiten tijdens de Covid-19-epidemie. We zijn verheugd te bevestigen dat we operationeel blijven en klaar staan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij onze vestiging hebben we gezondheids- en hygiënemaatregelen genomen in overeenstemming met – en verder reikend dan – de huidige voorschriften en richtlijnen. We doen ons uiterste best om hetzelfde serviceniveau te bieden als voor de pandemie en om mogelijke vertragingen te voorkomen. Daartoe werken we nauw samen met onze leveranciers.

Wij zijn beschikbaar via e-mail en telefoon. Wij staan allemaal voor u klaar om bij vragen u te woord te staan of om contact met u op te nemen.

Fysieke bijeenkomsten worden zoveel mogelijk beperkt. Er zijn onlangs door velen de broodnodige preventieve gezondheidsmaatregelen genomen met betrekking tot de Covid-19-epidemie. Onze gedachten gaan uit naar onze klanten, partners en alle bedrijven in de industriële sector in deze ongekend moeilijke tijd.

We hopen dat uw families, dierbaren en collega’s deze epidemie ongedeerd zullen doorstaan en we wensen alle mensen die al gezondheidsproblemen hebben een spoedig herstel.


Oktober 18, 2019
VIOD is onderdeel geworden van de Alcomex Groep.

logo-viod-veren

Op 18 oktober heeft er een belangrijke overdracht plaatsgevonden. VIOD Verenfabriek B.V. is onderdeel geworden van de Alcomex Groep. Wij blijven algemeen directeur van VIOD Verenfabriek B.V.. Wij zijn erg verheugd dat VIOD de Alcomex Groep gaat versterken.

VIOD zal, als volledig zelfstandige onderneming binnen de Alcomex groep, een mooie toekomst tegemoet gaan, met instandhouding van organisatie, locatie en naam.

Dat er een overdracht bij VIOD zou gaan plaatsvinden in de komende jaren lag min of meer voor de hand nadat wij respectievelijk 37 jaar en 20 jaar VIOD hebben uitgebouwd tot wat het nu is. Omdat er geen natuurlijke opvolging is binnen onze families willen wij op termijn de verantwoordelijkheid overdragen voor een verdere expansie en internationalisering van VIOD.

Het is onze voorkeur geweest VIOD over te laten nemen door een internationaal opererend Nederlands verenbedrijf dat complementair is aan VIOD, waardoor er een sterke combinatie ontstaat met meerwaarde en zekerheid voor medewerkers, klanten en leveranciers. De combinatie van Alcomex en VIOD is sterk omdat beide bedrijven elkaar zeer goed aanvullen met betrekking tot zowel technische- en productiekennis als de product markt combinaties waarin zij actief zijn.

De Alcomex Groep is internationaal actief met verkoop- en distributiecentra in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Polen, Roemenië en Slowakije.

Conrad Hietink en Jelle van Vliet van Alcomex kennen wij nu enige tijd en wij zijn ervan overtuigd dat zij VIOD samen met ons verder zullen brengen, met respect voor alle relaties en alles wat tot heden is gerealiseerd.

Zelf blijven wij de komende jaren actief betrokken bij VIOD, om zo de overdracht goed en degelijk te laten verlopen en VIOD samen verder uit te bouwen.

Hoewel dit voor ons geen afscheidsbrief is, willen wij wel alvast een woord van dank uitspreken naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van VIOD. Vanzelfsprekend willen wij tevens niet onvermeld laten dat VIOD is opgebouwd dankzij de inzet en hulp van medewerkers, klanten, leveranciers en overige zakenrelaties. Wij willen nogmaals iedereen hartelijk bedanken voor die betrokkenheid.

Wij kijken met vertrouwen uit naar de toekomst en naar een succesvolle samenwerking met al onze relaties en met Alcomex. Meer informatie over Alcomex is te vinden op www.alcomex.nl.

Ben van Nieuwkerk en Barrie Goenee