Oplossingsgerichte veer specialisten

Verenfabriek VIOD

verenfabriek-viod-gebouw-veer

Bij Technische Verenfabriek VIOD geloven we al sinds 1950 in nauwe samenwerking met onze klanten. We verzorgen solide maatwerkoplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Voor al uw veertechnische vraagstukken kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee over bijvoorbeeld gebruik en levensduur van op maat gemaakte veren. De continuïteit van uw bedrijfsvoering ligt ons na aan het hart.

Oplossingsgerichte veer specialisten

drukveer-auto-veer

Als één van Nederlands grootste verenproducenten leggen wij ons toe op het ontwikkelen, produceren en testen van een breed en uniek verenprogramma. Wij maken drukveren, trekveren, torsieveren, draadveren, borgveren, bladveren en stempelveren. Daarbij beschikken we over geavanceerde, computergestuurde volautomatische en semi-automatische verenwikkelmachines, draaibanken, slijpautomaten, kogelstraalinstallaties, hardings- en ontlatingsovens alsmede een eigen epoxyspuiterij. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken in onze fabriek!

VIOD, solide maatwerk oplossingen

epoxy-veren-veer

We voldoen aan de NEN-ISO 9001-norm, onder auspicien van Lloyds – het bewijs dat ons kwaliteitswaarborgsysteem aan strenge eisen voldoet. Krachtig, flexibel, snel reageren én volgens afspraak leveren, dat maakt VIOD tot een solide partner. Zo garanderen wij onze klanten de beste oplossingen met een constante kwaliteit.