loading please wait..

Verenstaal - VIOD heeft gegarandeerd wat u zoekt

Bent u op zoek naar betrouwbare veren die worden geroemd vanwege hun hoge rekgrens? Dan is verenstaal wellicht dé oplossing. Het fijne van verenstaal is dat het materiaal grote vervormingen kan doorstaan, zonder plastisch te deformeren. Dankzij deze grote hardheid biedt verenstaal dus een goede weerstand tegen slijtage.

Klantspecifieke oplossingen

Verenstaal wordt veelal gebruikt in de automotive industrie. Bent u benieuwd of verenstaal de oplossing is voor uw behoefte? U mag altijd een beroep doen op de expertise van VIOD. Al meer dan 60 jaar staan wij zowel in binnen- als buitenland bekend als dé verenspecialist. En dankzij onze klantspecifieke aanpak bent u ervan verzekerd dat de verenstaal zal voldoen aan al uw wensen en eisen.

Van alle gemakken voorzien

VIOD heeft de beschikking over computergestuurde volautomatische en semi-automatische machines, variërend van verenwikkelmachines tot slijpautomaten en kogelstraalinstallaties. Hierdoor kunnen we elke gewenste veer voor u (op maat) maken.

Wenst u aanvullende informatie over ons programma of twijfelt u of verenstaal voor u de juiste keuze is? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

TOEPASSINGEN

Contact

Adres

Verenfabriek VIOD B.V.
Keulschevaart 22,
3621 MX Breukelen/ Holland
E-mail: info@viodveren.nl

Contactformulier

Kaart

kaart viod veren