Viod veren image

Merken

De merken binnen VIOD veren biedt complementaire mogelijkheden en meerwaarde voor klanten en leveranciers. De combinatie van onze merken biedt aanvullende technische en productiekennis binnen de verenindustrie.

Viod veren

VIOD veren

VIOD Veren verzorgt solide maatwerkoplossingen voor uiteenlopende toepassingen van dikker verenstaal. VIOD Veren produceert autoveren, drukveren, trekveren, motorcrossveren, raceveren, stabilisatorstangen en nog veel meer. Voor al uw veertechnische vraagstukken kunt u bij VIOD Veren terecht.

Meer informatie over VIOD veren
Viod veren

ALCOMEX

Alcomex is een Europese technische specialist van industriële veeroplossingen voor meerdere ‘high tech’- toepassingen, zoals onder andere in de machinebouw, verlichting, de optische en medische industrie. Alcomex heeft fabrieken en sales & distributie centra in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Slowakije, Oostenrijk, Roemenië en India. Alcomex-veren worden vervaardigd volgens DIN/EN-normen uit hoogwaardig veren en bandstaal en onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole. Alcomex is tevens een van de grootste producenten in Europa van veeroplossingen voor overheaddeuren en staat bekend om zijn “just in time”-service, hoge kwaliteit, technische know-how en scherpe prijsstelling.

Meer informatie over Alcomex Veren
Viod veren

HZ SOLUTIONS

HZ Solutions is productontwikkelaar én toeleverancier. Zij ondersteunen u bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe of bestaande bevestigingsoplossingen, maar produceren ook op verzoek. Het gaat hierbij om de toelevering van kleine tot zeer grote volumes bladveren, draadveren, stansdelen en draadvormen. Metaalproducten van speciale soorten roestvrij staal tot verzinkte bandproducten.

Meer informatie over HZ Solutions

Interesse in een van onze producten?