Viod veren image

VOOR AL UW TECHNISCHE VEREN: INDUSTRIËLE-, AUTOMOTIVE- EN MOTORCROSS VEREN

Neem contact met ons op

Motorveren

Het A-Merk!

Perfecte motorveren van ons eigen merk Qsprings

Direct bestellen

Industrieveren

Volgens uw specificaties

Direct contact? 0346-262550
Meer informatie

Branches

Uw branche, onze specialiteit

Alle branches

Over VIOD Veren

Als één van Nederlands grootste verenproducenten leggen wij ons toe op het ontwikkelen, produceren en testen van drukveren, trekveren en torsieveren. Voor al uw veertechnische vraagstukken kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee over bijvoorbeeld gebruik en levensduur van op maat gemaakte veren. De continuïteit van uw bedrijfsvoering ligt ons na aan het hart.

Best in class quality

Als één van Nederlands grootste verenproducenten leggen wij ons toe op het ontwikkelen, produceren en testen van een breed en uniek verenprogramma. Daarbij beschikken we over geavanceerde, computergestuurde volautomatische en semi-automatische machines. Wij leveren u de hoogst mogelijke kwaliteit veren aan en streven altijd naar betere prestaties van onze producten. Waar u als klant ook van profiteert!

Solide maatwerk oplossingen

We voldoen aan de NEN-ISO 9001-2015 norm, onder auspicien van Lloyds – het bewijs dat ons kwaliteitswaarborgsysteem aan strenge eisen voldoet. Krachtig, flexibel, snel reageren én volgens afspraak leveren, dat maakt VIOD veren tot een solide partner. Zo garanderen wij onze klanten de beste oplossingen met een constante kwaliteit.

Hoogwaardige technische kennis

VIOD veren heeft een zeer uitgebreide technische kennis. VIOD veren is met 70 jaar een toonaangevend en solide merk in de verenindustrie. VIOD veren ondersteund haar klanten bij technische vraagstukken en vindt het uitdagend om samen met u tot oplossingen te komen. Maak gebruik van onze ruim 70 jaar ervaring, wij helpen u graag!

Interesse in een van onze producten?