Viod veren image

Corona update

Maart 23, 2020

Velen van u hebben ons vragen gesteld over de continuïteit van onze activiteiten tijdens de Covid-19-epidemie. We zijn verheugd te bevestigen dat we operationeel blijven en klaar staan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij onze vestiging hebben we gezondheids- en hygiënemaatregelen genomen in overeenstemming met – en verder reikend dan – de huidige voorschriften en richtlijnen. We doen ons uiterste best om hetzelfde serviceniveau te bieden als voor de pandemie en om mogelijke vertragingen te voorkomen. Daartoe werken we nauw samen met onze leveranciers.

Wij zijn beschikbaar via e-mail en telefoon. Wij staan allemaal voor u klaar om bij vragen u te woord te staan of om contact met u op te nemen.

Fysieke bijeenkomsten worden zoveel mogelijk beperkt. Er zijn onlangs door velen de broodnodige preventieve gezondheidsmaatregelen genomen met betrekking tot de Covid-19-epidemie. Onze gedachten gaan uit naar onze klanten, partners en alle bedrijven in de industriële sector in deze ongekend moeilijke tijd.

We hopen dat uw families, dierbaren en collega’s deze epidemie ongedeerd zullen doorstaan en we wensen alle mensen die al gezondheidsproblemen hebben een spoedig herstel.