Viod veren image

Qsprings lanceert een gloednieuwe website!

Naar Q-springs

Qsprings, onderdeel van de Alcomex Springs Groep en VIOD Veren, heeft een nieuwe website! Met deze nieuwe website wordt het voor u veiliger, sneller en eenvoudiger alle producten van Qsprings aan te vragen.

Qsprings is opgericht om de markt voor motorcrossveren goed te kunnen bedienen met als doel de zakelijke klant vervangingsveren aan te bieden, die snel geproduceerd kunnen worden voor een gunstige prijs.

Upgraden, upgraden en nog meer upgraden…

De website van Qsprings was verouderd en toonde niet goed de mogelijkheden die Qsprings te bieden heeft. Ook werden niet alle artikelen weergegeven, maar dat is met de Upgrade verholpen. Het is voor de klant een stuk eenvoudiger geworden om via het motormerk, motormodel en rijdersgewicht de juiste veren te vinden.

Online Qsprings bestellen

Qsprings maakt gebruik van een dealernetwerk. Door het invoeren van de juiste parameters krijgt u de artikelcode voor de passende motocrossveer.  Vervolgens kunt deze artikelcode bij een dealer in uw buurt bestellen. Dit bespaart u tijd en uitzoekwerk.

Dealer Locator

Qsprings werkt samen met dealers in binnen- en buitenland. Wanneer u uw gewenste veer heeft gevonden kunt u deze eenvoudig bij een van onze dealers aanvragen. Dankzij onze Dealer Locator op onze website vindt u overal de dichtstbijzijnde dealer. Qsprings levert niet direct aan particulieren, hiervoor verwijzen wij u door.

Bezoek nu onze nieuwe website www.q-springs.com. Bent u nog niet aangesloten als dealer en wilt u dit wel zijn? Contacteer dan info@viodveren.nl.

Wij zijn trots op onze nieuwe website – klik hier om naar www.q-springs.com te gaan.